Współpraca

Kim jestem i czym się zajmuję:

Mgr inż. Iwona Kibil. Jestem praktykującym dietetykiem. Absolwentką SGGW w Warszawie i UP w Poznaniu.


Jako praktykująca dietetyczka regularnie uczestniczę w różnych szkoleniach, konferencjach i kursach zarówno polskich jak i zagranicznych.

Moje wykłady prezentowałam m.in. na konferencjach takich, jak Kardiologia Prewencyjna, Kongres Pediatryczno-Żywieniowy, Międzynarodowa Konferencja Naukowa Żywienie Bez Granic, Congressus Dietetica, Dietetyka gerontologiczna-wyzwania i szanse, Ogólnopolska Konferencja Standardy Leczenia Dietetycznego, Rola farmaceuty w procesie leczenia pacjenta, Międzynarodowy Kongres Polskiego Towarzystwa Medycyny Stylu Życia.

Napisałam dwie książki wydane przez wydawnictwo PZWL: Wege. Dieta roślinna w praktyce” i “Wegerodzina“.

Jestem współautorką kilku e-booków (możesz je znaleźć tutaj).

Piszę artykuły popularnonaukowe i prowadzę bloga, a moje prace ukazały się też w monografiach naukowych.

Moje artykuły i publikacje możesz przeczytać m.in. w magazynach branżowych i medycznych Monografia Żywienie w praktyce klinicznej, Pediatrii po dyplomie, Postępy Dietetyki w Geriatrii i Gerontologii, Food Forum, Food Expert.

Jestem autorką rozdziału o dietach wegetariańskich w podręczniku “Żywienie w chorobach serca“ wydanym przez wydawnictwo PZWL pod red. prof. Piotra Jankowskiego i dr Michała Czapli.

Ukończyłam certyfikowany kurs specjalistyczny dla dietetyków “Dieta low FODMAP przy IBS” na Monash University.

Mam doświadczenie w prowadzeniu wykładów i warsztatów dla studentów, pracowników korporacji i wolnych słuchaczy.


Współpracowałam z firmami i organizacjami takimi, jak USP Zdrowie Sp. z o.o., EY Global Services (Poland) Sp. z o.o., HELPA, NORSAN GmbH, Amazon, FITATU Sp. z. o.o., IKEA, Ringier Axel Springer Polska Sp. z o.o., Bio-Tech Media Sp. z o.o. (Biotechnologia.pl), Międzynarodowe Stowarzyszenie Studentów Medycyny IFMSA-Poland.

Współpracowałam m.in. z:

– wydawnictwami w zakresie opracowywania treści i recenzji książek (Ringier Axel Springer, PWN, PZWL, Foksal, Doktor Ania, Galaktyka, Buchmann).

– restauracjami w zakresie opracowywania tabel produktów wartości odżywczych i alergenów dla restauracji.

– poradniami medycznymi w zakresie opracowywania materiałów edukacyjnych.

– mediami w zakresie wypowiedzi eksperckich (m.in. Medycyna Praktyczna, Gazeta Wyborcza, Hello Zdrowie, Women’s Health, Portal Spożywczy, Noizz.pl).

Przykłady współpracy ze mną:


Publikacje

Konferencje

Spotkania

Eventy

Konsultacje

Opracowywanie treści i recenzje książek oraz e-booków.

Opracowywanie tabel produktów wartości odżywczych i alergenów dla restauracji.

Opracowywanie materiałów edukacyjnych i wykładów.

Wystąpienia na różnych eventach i konferencjach.

Publikacje.

Współprace w ramach kampanii edukacyjnych.


Skontaktuj się ze mną:

kontakt@wegecentrum.pl

tel. 733053928

Uwaga: Preferuję kontakt mailowy. Jeżeli nie odbieram, wyślij mi sms (oddzwonię) lub maila.