fbpx

Witaj na stronie poradni dietetycznej Wegecentrum!

Umów się już dziś:

kom: +48 733 053 928, kontakt@wegecentrum.pl

Konsultacje stacjonarne - Gabinet Zdrowy Styl

Warszawa. Targówek Zacisze, ul. Fantazyjna 24.

Certyfikaty

WYBRANE CERTYFIKATY I SZKOLENIA:

  1. Prowadzenie wykładu pt. “Dieta planetarna” podczas II Kongresu Exercise is Medicine na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym, Warszawa  2019
  2. Prowadzenie wykładu pt. “Dieta roślinna w różnych jednostkach chorobowych” podczas Konferencji Polskiego Towarzystwa tudentów Farmacji UJ CM w Krakowie, Kraków 2019
  3. Prowadzenie wykładu pt. “Dieta roślinna w chorobie Hashimoto” podczas I Konferencji Medycznej w Gdyni: Choroby autoimmunizacyjne i alergie towarzyszące, Gdynia 2019
  4. Prowadzenie wykładu pt. “Monitorowanie pacjentów na diecie wegańskiej i wegetariańskiej” podczas IX Ogólnopolskiej Konferencji Dietetyki Congressus Dietetica 2019, Łódź 2019
  5. Prowadzenie wykładu pt. “Dieta roślinna u dzieci” podczas I Międzynarodowego Kongresu Polskiego Towarzystwa Medycyny Stylu Życia, Uniwersytet Medyczny, Warszawa 2019
  6. Prowadzenie warsztatu pt. “Dieta roślinna w czasie ciąży” podczas I Międzynarodowego Kongresu Polskiego Towarzystwa Medycyny Stylu Życia, Warszawa 2019
  7. Prowadzenie wykładu pt. “Dieta roślinna u osób starszych” podczas konferencji “Dietetyka Gerontologiczna – Wyzwania i Szanse” Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego, Poznań 2019
  8. Przeprowadzenie szkolenia pt. “Dieta wegańska w praktyce” wśród studentów szkoły medycznej w Opolu – 2018
  9. Prowadzenie wykładu pt. “Jak zbilansować dietę kobiety ciężarnej i karmiącej na diecie wegańskiej?” podczas IV Ogólnopolskiej Konferencji Standardy Leczenia Dietetycznego – Warszawa, 2018
  10. Prowadzenie wykładu pt. Zastosowanie diety roślinnej w leczeniu insulinooporności” – Kcalmar, 2018
  11. Prowadzenie wykładu pt. “Diety roślinne w żywieniu niemowląt i małych dzieci” podczas I Konferencji Żywienie Niemowląt i Małych Dzieci w Praktyce, Łódź 2018
  12. Prowadzenie warsztatów “Dieta wegetariańska w insulinooporności” podczas II Konferencji Insulinooporność Problem XXI Wieku – Warszawa, 2018
  13. Prowadzenie wykładu pt.”Whole-food, plant-based dla każdego” na Uniwersytecie Medycznym – SKN Medycyny Stylu Życia WUM – Warszawa, 2018
  14. Prowadzenie wykładu na konferencji Veggie World (Międzynarodowych Targach Roślinnego Stylu Życia) – Warszawa, 2018
  15. Postępowanie dietetyczne we wrodzonych wadach metabolizmu – co dietetyk wiedzieć powinien? / Sekcja Wrodzonych Wad Metabolizmu Polskiego Towarzystwa Dietetyki – 2017
  16. Żywienie pacjentów z przewlekłą chorobą nerek / Gdański Uniwersytet Medyczny, Katedra Żywienia Klinicznego i Klinika Nefrologii, Transplantologii i Chorób Wewnętrznych – 2017
  17. Standardy gastroenterologiczne, hepatologiczne i żywieniowe w praktyce lekarza rodzinnego i pediatry / Instytut Pomnik Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie – 2017
  18. Warszawskie Dni Nauki O Żywieniu Człowieka – Warszawski Uniwersytet Medyczny – 2017
  19. Konferencja dietetyki sportowej / Akademia Dietetyki Sportowej – 2017
  20. Interpretacja parametrów biochemicznych w kontekście ryzyka chorób sercowo – naczyniowych / Lifeline Diag – 2017
  21. Skuteczna diagnostyka w gabinecie dietetycznym / Prowadzenie warsztatu /Food Forum / – 2017
  22. Gastroenterologia dziecięca, Żywienie i profilaktyka zdrowotna, Talk Show Praktyków / Walkowiak Jarosław – 2017
  23. Podstawy żywienia klinicznego w onkologii / Centrum Onkologii – Instytut im. Marii Skłodowskiej – Curie – 2017
  24. Evidence-Based Nutrition: The Problem of Proof / Jeffrey B. Blumberg / Today’s Dietitian – 2017
  25. Overview of the Nutritional and Health Attributes of Soy / Mark Messina / Today’s Dietitian – 2017
  26. Repetytorium z neurologii / Via Medica – 2017
  27. Polimorfizmy i zaburzenia metylacji w schorzeniach mózgu / Ewa Stachowska – 2017
  28. Cutting through the Cholesterol Confusion / The George Washington University – 2017
  29. Bariera krew-mózg-jelito. Implikacje terapeutyczne ze szczególnym uwzględnieniem probiotyków / Wojciech Marlicz – 2017
  30. Jak zaburzenia bariery jelitowej mogą wywoływać skutki ogólnoustrojowe – rola układu immunologicznego / Maciej Hałasa – 2017
  31. Dietary Interventon for Type 2 Diabetes and its Complications/ Neal Barnard i Anne Bunner – 2016
  32. Zaawansowane terapie żywieniowe w autyzmie / Ewa Stachowska – 2017
  33. Żywienie w cukrzycy typu 1/ Medzone – 2016
  34. Rzadkie choroby metaboliczne/ Uniwersytet Rzeszowski – 2016
  35. Medyczne aspekty żywienia człowieka/ Uniwersytet Rzeszowski – 2016
  36. Medicine and Vegetarian Nutrition/ VegMed – 2016
  37. Dopamine, Diabetes and Dementria / Neal Barnard – 2016
  38. Zasady żywienia niemowląt i małych dzieci/ Instytut Pomnik Centrum Zdrowia Dziecka – 2016
  39. Nowości i kontrowersje w leczeniu nowotworów układu pokarmowego/ Via Medica – 2016
  40. Zostań mistrzem negocjacji/ Brian Tracy i Tatiana Mindewicz-Puacz – 2016
  41. Wyzwania i pułapki terapeutyczne w leczeniu zaburzeń odżywiania/ Instytut Psychiatrii i Neurologii – 2016
  42. Negocjacje w biznesie – Perswazja/ Dariusz Doliński i Akademia Negocjacji – 2016
  43. Żywienie w chorobach tarczycy/ Nutri Center – 2015
  44. Żywienie w chorobach autoimmunizacyjnych. Między koncepcjami patofizjologicznymi a evidence-based nutrition/ SKN Patofizjologii i Reumatologii Doświadczalnej – 2015
  45. Praktyczne aspekty diagnostyczne chorób w poradnictwie dietetycznym/ Paleta diet – 2015
  46. Szkolenie z zakresu żywienia kobiet w ciąży i małych dzieci/ Nutri Center – 2014
  47. Kompendium MBA/ Quest Change Managers – 2014
  48. Dietetyka sportowa/ Dietetycznie poprawni – 2014
  49. Dieto coaching poziom I i II/ Nutri Center – 2014
  50. Sprzedaż transformacyjna / Quest Change Managers – 2014
  51. Neuroendokrynoimmunologia w medycynie / Wydział Biologii Uniwersytet Warszawski – 2013
Facebook